УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПЕРЕВЕЗЕНЬ: МІЖНАРОДНИЙ ОПИТ І АНАЛІЗ ІСНУЮЧОЇ ПРАКТИКИ УПРАВЛІННЯ - Переста, Г.І.; Чибісов, Ю.В. (Транспортні системи та технології перевезень, 2013)
У статті наведено аналіз сучасного стану у сфері управління вагоно- і поїздопотоками, а також аналіз сучасних закордонних методів пропуску поїздопотоків по мережі залізниць та у залізничних вузлах.