ВПЛИВ ТОЧНОСТІ ГАЛЬМУВАННЯ ТА ПАРАМЕТРІВ ВІДЧЕПІВ НА ПОКАЗНИКИ РОБОТИ СОРТУВАЛЬНОЇ ГІРКИ - Журавель, В.В.; Переста, Г.І.; Журавель, І.Л. (Транспортні системи та технології перевезень, 2013)
В статті розглянуто вплив точності гальмування та параметрів відчепів на показники роботи сортувальної гірки.