АНАЛІЗ І ОЦІНКА КОНСТРУКЦІЇ ПЛАНУ КОЛІЙНОГО РОЗВИТКУ ГІРКОВИХ ГОРЛОВИН - Бобровський, В.І.; Дорош А.C.; Колесник, А.І. (Транспортні системи та технології перевезень, 2013)
У роботі розглянуті конструкції гіркових горловин сортувальних парків з різним числом колій у пучках і положенням першої гальмівної позиції. На основі імітаційного моделювання виконаний порівняльний аналіз та оцінка ефективності розроблених конструкцій сортувальних гірок.