УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ ОПТИМІЗАЦІЇ РЕЖИМІВ РОЗФОРМУВАННЯ СОСТАВІВ НА ГІРКАХ - Бобровський, В.І.; Кудряшов, А.В. (Транспортні системи та технології перевезень, 2013)
Наведено методику вибору раціональних режимів гальмування відчепів составу, що дозволяє врахувати їх багаторазові розділення. Дана методика може бути використана для вирішення задачі оптимізації режимів розформування составів